Ebeltoft Park B&B

Overnatning i skønne omgivelser tæt på stranden

Leder du efter overnatning i Ebeltoft?

Hvis du leder efter overnatning i Ebeltoft eller omegn, så er du kommet til det rette sted. Hos Ebeltoft Park B&B finder du en hyggelig, ældre bed and breakfast, hvor vi har intet mindre end 56 værelser. Her har vi overnattende gæster fra både Djursland og hele det øvrige Midtjylland samt ind - og udland.

Sådan kommer du til at bo under et ophold hos os

Når du vælger at booke et ophold på vores pensionat, får du både overnatning og morgenmad med i prisen. Du vil blive indlogeret på et værelse med eget toilet, bad og tv samt gratis Wi-Fi. Vi har også et begrænset antal værelser med balkon eller terrasse.

Vores bed and breakfast ligger lige ved stranden i Ebeltoft. Her finder du det blå flag, som gør stranden perfekt til en svømmetur. Du kan også vælge at se nærmere på de mange forskellige attraktioner, der er i nærheden. Her kan både nævnes:

  • Fregatten Jylland
  • Ree Park
  • Djurs Sommerland
  • Adskillige golfbaner
  • Ebeltoft by med mere end 500 år gamle bygninger.

Vores priser på overnatninger

Vi tilbyder en billig pris pr. overnatning for kun 595 kr. for et enkeltværelse med morgenmad. Ønsker du at overnatte på et dobbeltværelse, kan du vælge et budget dobbeltværelse med morgenmad for kun 795 kr. eller et standard dobbeltværelse med morgenmad for kun 995 kr. 

Du kan finde meget mere information om vores priser ved at klikke her.

Book dit ophold online eller kontakt os

Du kan med fordel vælge at booke din overnatning hos os via vores online bookingsystem. Det er både nemt og hurtigt, og du kan foretage din booking, præcis når det passer dig.

Hvis du foretrækker at lade os stå for bookingen, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for flere informationer, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. Er det svært at komme igennem på telefonen, kan du sende os en e-mail i stedet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Ebeltoft Park B&B

Vibæk Strandvej 4, 8400 Ebeltoft

Klik her for rutevejledning

CVR: 39410184

Kontakt

Telefon: 86 34 32 22

E-mail: mail@ebeltoftparkbb.dk

Receptionens telefontid: 8-18

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: 08.00 - 16.00

Søndag: 08.00 - 15.00